Keuken-Renoveren.nl

 

is een Keukenrenovatie Bedrijf

dat zich bezig houdt met het renoveren en leveren van alle materialen voor de renovatie van

 Alle bestaande keukens.

 

Ondanks dat we een relatief jong bedrijf zijn, beschikken we over meer dan 10 jaar ervaring in de renovatie van alle complete keuken Merken en Leveranciers.

 

Is uw huidige keuken in de basis nog goed, maar bent u uitgekeken op bijvoorbeeld de kleur, keukendeurtjes, werkblad,apparatuur e.d.

dan kunt u ook renovatie van uw keuken overwegen.

 

Naast het vervangen van de Keukenfronten, compleet met nieuwe scharnieren, ladegeleiders en grepen, leveren we ook werkbladen in alle soorten en maten.

Nieuwe inbouwapparatuur, verlichting, kranslijst en licht lijsten, luifels, keuken kasten bijplaatsen om uw keuken uit te breiden, achterwanden en keuken accessoires?

 

Noem het maar op, wij hebben het,

 dit alles voor een fractie van de prijs van een nieuwe keuken.

Na de keukenrenovatie ziet uw oude keuken

net zo Nieuw als een

nieuwe keuken

en kan deze weer vele jaren mee.

 

Ons Werkwijze

Na dat u contact heeft genomen  bellen wij u op voor een afspraak op een tijdstip wanneer u het  beste uitkomt. Deze vrijblijvende afspraak vindt niet plaats in een Keukenshowroom, maar in de vertrouwde omgeving bij u thuis. In een ongedwongen sfeer en zonder storende elementen  bespreekt u samen met onze adviseur de wensen die u heeft voor uw  keuken. Om u volledig te informeren heeft onze adviseur zijn eigen 'Showroom' bij zich; alle mogelijke frontuitvoeringen, werkbladen en brochures van alle merken inbouwapparatuur heeft hij gewoon bij zich in zijn auto. Onze adviseur meet de ruimte waar de keuken komt te staan, zodat u zeker weet dat de opstelling die u wenst ook past. Omdat onze adviseur heel goed de 'sfeer' van uw huis kan zien zal zijn advies veel persoonlijker zijn dan in welke showroom dan ook. Aan het einde van het bezoek weet u  nauwkeurig wat uw keuken gaat kosten. Door het ontbreken van een geldverslindende showroom zal dit overigens een stuk lager zijn dan u vooraf wellicht verwacht.

Uiteraard krijgt u alles wat besproken is direct zwart op wit .

 

 

 

Meer weten of een vrijblijvende prijsopgave?  Mail ons!

 

 

Keuken-Renoveren.nl

 

Beukelaarstraat 80

3074 HG Rotterdam

Tel: +31(0) 624954577

Fax: +31 ( 0 ) 877842194

KvK num: 24441080.

Btw num: 144468980B03.

E-mail:mail@keuken-renoveren.nl 

 

Werkgebieden: Rotterdam, Haarlem, Drechtsteden, Eindhoven, Utrecht, Breda, Zaanstreek/Waterland, Alkmaar, Apeldoorn, Arnhem, Tilburg, Den Haag, 's-Hertogenbosch, Nijmegen, Amsterdam, Zeeland, Leiden